Fodboldtræner

2020 fodboldonspiration

December 30, 2019

Tags: , , , , ,

Skrevet af Claus Handberg.

Start 2020 med inspiration til jeres fodboldtræning. Her kommer en top 5 over de mest læste blogindlæg i 2019 – et godt sted at skyde 2020’s fodboldtræning igang.

Nummer 5 – Roller på et 8-mands hold

I denne artikel finder du en guide som vi har brugt især til at introducere spillere til 8-mands fodbolden i skiftet mellem 5-mands fodbold på den lille banen til 8-mands fodbold på en større banen, hvor rollerne på holdet begynder at betyde mere og mere og ingen spillere længere kan forventes at spurte rundt og ‘dække’ alle roller. Vi har lavet et ark som vi har brugt som et værktøj vi har printet og delt ud til alle spillere.

Du kan få adgang til arket med de forskellige roller på banen i 8-mands fodbold – samt en række andre værktøjer og øvelser når du køber trænerpakken herunder for bare 57 kr (mindre end en lotto kupon):

Nummer 4 – Aerob og Anaerob træning

Anaerob og Aerob træning er en træningstyper under den brede betegnelse ”fysisk træning”. Men hvorfor skal vi lave fysisktræning i fodbold?

De fysiske krav i fodbold har ændret sig, og især er spillet blevet hurtigere. Det stiller krav til spillerne. At kunne udfører sin tekniske kunnen med bolden i højt tempo og over længere tid er også noget vi kan forbedre gennem fysisk træning. Læs mere i artiklen og se også den tilhørende video om Aerob og Anaerob fysisk træning.

Nummer 3 – Top 10 trænertips til dig der træner fodbold for børn

Er du på vej ind i en rolle som fodboldtræner, hvor du bliver mødt at en lettere skræmmende folk børn, der med et enormt energi niveau er villige til at løbe skrigende rundt i timevis efter en bold? Så kan du her finde 10 af de bedste råd, der vil guide dig som træner til at træner fodbold med børn. Disse tips er brugbare for dig, hvad enten du er frivillig træner på dit barns hold – eller træner en trup af dygtige og erfarne ungdomspillere på et højere elite niveau. Læs artiklen og alle 10 trænertips her…

Nummer 2 – Teknisktræning DBU

Fodboldøvelser der kan bruges til at træne tekniske færdigheder med ungdomspillere – U11, U12, U13, U14. Brug øvelserne som en del af din tekniske træning – eller blot som individuelle øvelser i din ugentlige fodboldtræning. Øvelserne er en del af DBUs Teknikmærke og videoerne viser målene for at kunne opnå et Bronzemærke i DBU programmet.

Nummer 1 – FIFA the 11

Det skadesforebyggende træningsprogram “The 11” er udarbejdet af FIFA’s medicinske udviklingsafdeling og senere videreudviklet til FIFA 11+ som nu indeholder 15 øvelser.

Programmet består af en række styrke- og stabilitets øvelser, der efter en tilvænningsperiode tager ca. 20 min at gennemfører, som et fuldt program. Øvelserne kan dog også tages ud af programmet og bruges som elementer i dit opvarmnings program – eller som et afbræk mellem tekniske øvelser.

Nogle af øvelserne kan laves alene, mens andre kræver en makker og en bold.

Du kan få adgang til en A3 plakat med alle øvelserne som du kan printe – når du køber trænerpakken herunder:

Håber 2020 bliver et fantastisk fodboldtræner med masser af sjov og udviklende træning for jeres drenge og piger.

Godt nytår.

0 likes

Author

Your email address will not be published.

Skal du have tips til din fodboldtræning serveret direkte i din indbakke ??

* indicates required

Ved at vælge email herunder giver jeg lov til af Coach Tips må sende mig mail med inspiration til min fodboldtræning.

Du kan til enhver tid afmelde dig mine emails ved at klikke på et direkte link i de mails du modtager fra mig. Jeg tror på at det skal være lige så let at melde fra som det er at melde til.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.